Nyhet

Nyhet

Internationellt online exportforum "Made in Russia" 9 december 2020

Början av det tredje decenniet av 2000-talet medför nya, aldrig tidigare skådade utmaningar för den globala ekonomin. Hur kommer ekonomin under det nya decenniet att se ut? Vem kommer att vara framtidens marknadsledare? Hur förändras affärer under påverkan av nya faktorer i dagens värld? Hur gör jag en exportprodukt framgångsrik i upplevelsebranschen och hur går man in på onlinemarknaderna? Var finns Rysslands styrkor och svagheter i en ständigt föränderlig miljö och vad investerar vi i idag för morgondagens skull?

Experter, företrädare för företag, myndigheter och utvecklingsinstitutioner kommer att diskutera dessa och många andra frågor vid det årliga internationella exportforumet “Made in Russia”, som kommer att hållas den 9 december 2020.

Arrangören av forumet är det ryska exportcentret JSC. Ett rikt affärsprogram planeras, inom vilket ramar 6 tematiska rundabordssamtal, en plenarsession och en högtidlig ceremoni för att tilldela de bästa exportörerna i landet – vinnare av det allryska priset inom området internationellt samarbete och export “Exportör of the Year “kommer att hållas.

Direktsändning av sessionerna kommer att finnas tillgänglig på den officiella webbplatsen för forumet: forum.exportcenter.ru.

JSC “Russian Export Center” inbjuder dig att delta i det internationella exportforumet “Made in Russia”, som kommer att hållas online den 9 december!

Forumet har hållits sedan 2012 och har fått status som den viktigaste plattformen för att diskutera frågor om exportagendan inom ramen för det internationella samarbetet och exportnationella projekt.

Forumets nyckelämne 2020: “Utmaningar under det nya decenniet”. Programmet består av följande temablock:

• Diskussion om brådskande problem hos exportörer med medlemmar av Ryska federationens regering samt med ryska och internationella experter;

• Tillämpade frågor om inträde på internationella marknader;

• Nya affärslösningar för utveckling av exportaktiviteter;

• Digitalisering av exportprocesser – informationssystem “One Window”;

• Utveckling av upplevelsebranschen och online shopping.

Forumets affärsprogram omfattar sex temabaserade rundabordssamtal, en plenarsession, en högtidlig ceremoni med utmärkelsen av landets bästa exportörer – vinnare av det allryska priset inom området internationellt samarbete och export “Årets exportör”, såväl som

masterkurser om organisering av exportaktiviteter och sökande efter potentiella köpare utomlands.

Forumet kommer att delta av chefer för ryska och utländska företag, federala och regionala verkställande myndigheter, ryska banker, regionala exportstödcentra, specialföreningar och fackföreningar, affärsmedia och ledande experter.

Vi inbjuder dig att bli deltagare i forumet. Gå med i programmet, följ nyheterna om den viktigaste exportplattformen 2020 i media och sociala nätverk!

Mer detaljer på webben: www.forum.exportcenter.ru