Company profile

Region: Novgorod oblast

Branscher: Andra byggnadsprodukter

Produkter: Trädgårdshus

Beskrivning:
Novgorodfabriken av trähusbyggnad "Adept-Les" har varit verksam på timmer-och träbearbetningsmarknaden sedan 1995. Vår egen materiella och tekniska bas, våra anställdas professionalism gjorde det möjligt för företaget att ta en snabb start och utvecklas dynamiskt under de följande åren, vilket utökade sortimentet och leveransens geografi.

Företaget överträffade framgångsrikt krisen 1998 och blev flexibelt och kundorienterat. Fram till 2005 var företagets huvudsakliga verksamhet: tillverkning av sågat virke, hyvlade lister, tillverkning och reparation av skogsavverkningsutrustning, avverkning och försäljning av timmer till inhemska och utländska marknader.

Idag har företaget en hel cykel av träbearbetning från sågverk till tillverkning av husuppsättningar, ger kvalitetskontroll av produkter vid varje produktionsstadium. Kapaciteten hos utrustningen gör att du samtidigt kan producera flera uppsättningar fasta och limmade profilerade balkar.

Adept-Les, som bedriver produktion av timmer, använder produkter av högsta kvalitet för produktion av hus kit. Den ackumulerade erfarenheten och kunskapen gör det möjligt för samhället att undvika de typiska misstagen i massproduktion.
Företaget är redo att utföra arbeten av någon komplexitet: från design till nyckelfärdig leverans av objektet, med hänsyn till alla dina önskemål. Genom att tillämpa vår kunskap och erfarenhet skapar vi ett unikt värde – ett vackert, pålitligt och mysigt hem för din familj!

Adept-Les har etablerat sig som en pålitlig partner med ett oklanderligt rykte. Våra kunder är stora industriföretag, privatpersoner, kommunala organ som anförtror oss med konstruktion inom ramen för federala program.

Vi kan med säkerhet säga att "Adept-Forest" är ett tecken på kvalitet!

"Kom till vår produktionsanläggning"

Kom till vår produktion och se själv – vi är en pålitlig tillverkare! Vi betalar för vägen, vi kommer att göra en rundtur i staden (för kunder från andra regioner i Ryska federationen)

Adress: Russia, 19 Promyshlennaya Str., office 1, The Novgorod Region, the Novgorod district, Workers settlement of Pankovka, 173526

Telefon: +7 921-020-88-53

E-post: vn@adeptles.ru

Hemsida: https://adeptles.ru/

Ladda ner: